Ger Bikes Amsterdam

Vandaag open vanaf 09:00

Brink 26, 1097TW, Amsterdam

Informatie over Ger Bikes Amsterdam

Van recreatief tot competitief, geen renner is hetzelfde. Daarom levert Ger Bikes Amsterdam racefietsen op maat, custom made dus. Ook voor het onderhoud van uw huidige racefiets, veldritfiets, mountainbike of baanfiets kunt u bij Ger Bikes Amsterdam terecht. Met meer dan 45 jaar ervaring in de branche staan de snelle en uitstekende service, het vakmanschap in combinatie met een gedegen advies centraal. Tevens voor de vrouwen: Ger Bikes Amsterdam is verbonden aan vrouwenwielrennen. Overweegt u om een racefiets te kopen of is uw eigen fiets toe aan een servicebeurt,

Ger Hermans (rasechte Amsterdammer) heeft sinds 1994 een zaak aan de Brink 26 in het Amsterdamse Betondorp. In zijn jonge jaren reed hij zelf in het wielerpeleton. Grote mannen van zijn generatie hadden ontzag voor hem als zijnde een geduchte tegenstander in de koers.

Vanuit de passie voor de wielersport heeft Ger zijn huidige beroep gekozen. Hij leerde het vak in de Westerstraat – hartje Jordaan – bij de befaamde Willem van der Kaaij, bekend van het legendarische merk RIH. Maar liefst achttien jaar lang bouwde Ger hier fietsen. De ongekende schat aan ervaring die hij in deze tijd heeft opgedaan is de basis van het huidige Ger Bikes Amsterdam.

Geen renner is hetzelfde. Daarom levert Ger Bikes Amsterdam nu racefietsen op maat, custom made dus. Het frame en de kleur ervan, de groep, de wielen (al dan niet handgespaakt), het zadel, stuur, de pedalen, banden... ú kiest! Uw initialen op het frame voor de finishing touch? Ook dat kan.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...