Het Zwarte Fietsenplan Spiegelkwartier

Vandaag open vanaf 09:00

Lijnbaansgracht 282, 1017RM, Amsterdam

Informatie over Het Zwarte Fietsenplan Spiegelkwartier

U kunt uw fiets elke dag brengen en halen. Ook als u een normale baan heeft! Onze fietsenmakers in Amsterdam zijn namelijk doordeweeks open van 08.00u tot 20.00u en zaterdag & zondag van 09.00u tot 19.00u.

U ontvangt een SMS-bericht als uw fiets gerepareerd is. Vaak is het al dezelfde dag gedaan, maar wij vertellen altijd duidelijk wanneer de fiets uiterlijk gerepareerd is.

Wij hanteren vaste prijzen. Op iedere locatie hangt een lijst met vaste prijzen voor iedere standaardreparatie. Wij zullen ook nooit meer doen zonder dat eerst te bespreken. Zo staat u nooit voor vervelende verassingen.

Daarnaast houden wij iedere reparatie bij in ons computersysteem. Onze fietsenmaker kan zo direct zien wat de geschiedenis van uw fiets is en of er nog garantie op zit. Als u terugkomt met een defect dat na een reparatie toch niet helemaal verholpen is, kunnen wij direct in het systeem zien hoe lang geleden dit plaats gevonden heeft en zullen wij kosteloos verdere werkzaamheden uitvoeren als dat redelijk blijkt.

Met deze procedures en systemen, gecombineerd met onze servicegerichte en uiterst capabele werknemers zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste fietsenmaker van Amsterdam zijn. En daar zijn we trots op.

Dus wilt u uw fiets laten repareren in Amsterdam? Probeer het Zwarte Fietsenplan en u wilt nooit meer iets anders. En we zijn bijna altijd wel in de buurt, want we hebben 10 locaties voor fietsreparatie in Amsterdam.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...