Zwiep Fietsen

Morgen weer open vanaf 09:00

Ootmarsumsestraat 86, 7573GN, Oldenzaal

Informatie over Zwiep Fietsen

U kunt bij ons terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen, hybride-fietsen, mountainbikes, racefietsen en ook voor kinderfietsen. Verder hebben we een uitgebreid assortiment met accessoires. Op de begane grond staan de fietsen voor het dagelijks gebruik. Tevens hebben we hier ook een accessoire shop waar u van alles kunt vinden voor uw fiets.

Boven staat het sportieve segment, aangevuld met de kinderfietsen. Wat betreft het sportieve segment staan hier de racefietsen, mountainbikes en hybride fietsen. Ook is er een uitgebreide collectie schoenen, helmen en fietskleding voor zowel dames als heren.

Als u de fiets van uw dromen heeft gevonden kunnen wij deze voor u perfect afstellen. Aan de hand van een meting met ons bikefitting meetsysteem (www.bikefitting.com) zult u in een perfecte houding op uw fiets zitten. Dit zal zorgen voor vele kilometers fietsplezier.

Door diverse cursussen te volgen, blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En op deze manier zijn zij prima in staat om u goed te adviseren. Onze medewerkers bestaan vooral uit mensen die zelf graag fietsen of volop met de fiets bezig zijn. Dit doen zij niet alleen recreatief, maar ook tijdens wedstrijden op zowel de mountainbike als de racefiets. Wie wil er nou geen advies van een echte professional?

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...