Werkman Tweewielers V.O.F..

Vandaag open vanaf 09:00

Schaapsweg 22, 6713BC, Roekel

Informatie over Werkman Tweewielers V.O.F..

Werkman Tweewielers beschikt over een van de grootste showrooms van Ede die plaats biedt aan de meest uiteenlopende producten op het gebied van fietsen, accessoires en onderdelen. Werkman Tweewielers werkt alleen samen met de beste leveranciers en is dealer van: Gazelle, Batavus, Victoria, Cortina, Union, Loekie, Conway en van Raam.

Op deze site vindt u een overzicht van de verschillende producten die Werkman Tweewielers te bieden heeft. Het brede assortiment stelt ons in staat om een compleet pakket voor zowel stadsfietsen als elektrische fietsen aan te bieden. Graag zijn onze professionele, ervaren medewerkers bereid om u in onze showroom vrijblijvend te adviseren. Zij zijn als geen ander in staat om uw wensen op een passende manier te verwezenlijken.

Werkman Tweewielers heeft ervaren eigen monteurs in dienst die alle producten van binnen en van buiten kennen en hiervoor de nodige cursussen hebben gevolgd. Daarnaast kunnen zij het onderhoud aan uw fiets verzorgen en zijn zij gespecialiseerd in fietsen met trapondersteuning.

Kortom, Werkman Tweewielers blinkt uit in flexibiliteit en biedt u de mogelijkheid om te wachten terwijl een kleine reparaties wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het onderhoud van aan uw bestaande fiets of het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte fiets, u bent bij ons aan het goede adres.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...