Groeno Tweewielers

Morgen weer open vanaf 09:00

Tweede Hugo de Grootstraat 12, 1052LC, Amsterdam

Informatie over Groeno Tweewielers

RataPlan Fiets, beter bekend als Groeno Tweewielers, is de fietsspecialist in Amsterdam West! Al decennia is de fietsenwinkel Groeno gevestigd aan de 2e Hugo de Grootstraat te Amsterdam en sinds 2014 onder de vlag van Stichting RataPlan. Er is een ruime keuze betaalbare gebruikte fietsen die vooraf zijn gecontroleerd door ervaren monteurs.

Ook voor alle reparaties en onderhoud aan uw fiets kunt u bij Groeno Tweewielers terecht, meestal kunt de fiets dezelfde dag nog ophalen. Ook bij E-bikes zijn de mechanische reparaties geen probleem. In geval van technische storingen of software problemen proberen we daar een oplossing voor te vinden of het wordt uitbesteed.

Wij beschikken over een grote werkplaats waar u uw fiets voor een onderhoudsbeurt langs kunt brengen. Indien u de fiets van dinsdag tot en met donderdag brengt staat hij het eind van de volgende dag alweer voor u klaar.

Bij Groeno wordt bij alle nieuwe fietsen een gratis servicebeurt gegeven. De fiets wordt dan binnen drie maanden volledig nagekeken. Bij nieuwe fietsen is het zeer belangrijk om hier gebruik van te maken. Bij servicebeurten het noodzakelijk een afspraak te maken!

Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires dan bent u bij ons op het goede adres. Veel hiervan is direct uit voorraad leverbaar. Indien dit niet het geval is, is alles voor u te bestellen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van een bepaald product, neem dan contact met ons op.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...