Banierhuis Nieuwegein

Vandaag open vanaf 09:00

Nedereindseweg 17, 3438AA, Nieuwegein

Informatie over Banierhuis Nieuwegein

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Dan ben je bij fietsenwinkel Banierhuis Nieuwegein aan het juiste adres. Ook voor een goed advies, verschillende reparaties en een uitstekende service kun je bij ons terecht.

Banierhuis heeft fietswinkels in Houten, Nieuwegein, Vleuten - Vleuterweide, Utrecht - Terwijde, Utrecht - Overvecht, Utrecht - Smaragdplein, Utrecht - A'damsestraatweg, Zeist.

De online fietsenwinkel met 8 fietsenwinkels in Utrecht
Banierhuis is de grootste fietsenspecialist uit de omgeving van Utrecht. Wij hebben 8 fietsenwinkels waarin wij je graag ontvangen voor ons exclusieve serviceplan, proefritten, reparaties, of de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Als geselecteerd dealer van topmerken als Kalkhoff, Koga en Cannondale kunnen wij jou een breed aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes bieden.

Service
Het verlenen van uitstekende service heeft onze hoogste prioriteit. Iedere fiets die u koopt bij Banierhuis komt namelijk met een gratis service- en onderhoudsplan.Reparaties die voor 10:00 uur worden gebracht zijn vrijwel altijd dezelfde dag na 16:00 uur weer klaar.

Fiets huren?
Bij Banierhuis kun je fietsen huren. Van stadsfiets tot tandem en van racefiets tot een elektrische fiets. Of het nu voor één dag is of voor een hele week, alles is mogelijk! Ook voor grote partijen kun je bij ons terecht. Indien gewenst bezorgen wij de gehuurde fiets(en) op locatie. Reserveer snel online!

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30
Dinsdag
09:00 tot 17:30
Woensdag
09:00 tot 17:30
Donderdag
09:00 tot 17:30
Vrijdag
09:00 tot 17:30
Zaterdag
09:00 tot 17:30
Zondag
Gesloten

Elektrische fiets kopen? Hier moet je op letten?

Het kopen van een elektrische fiets is echter een stuk ingewikkelder dan het kopen van een niet-elektrische fiets....

Deelfietsen worden wereldwijd steeds populairder

Volgens het adviesbureau groeit de deelfietsmarkt de komende jaren nog stevig door. Ze verwachten dat de markt jaar...

Nederlandse fietscultuur immaterieel erfgoed

Bij de feestelijke opening van de grootste fietsenstalling van Europa op het Stationsplein van Utrecht heeft staats...